Op zoek naar rijschool maastricht slagingspercentage?

rijschool maastricht slagingspercentage
 
Welkom bij Autorijschool Adriaens.
Nadat ik hier ervaring heb opgedaan ben ik begonnen met mijn eigen rijschool. Ik heb er bewust voor gekozen om de rijschool klein te houden om de kwaliteit, en dus ook het slagingspercentage, hoog te houden. Mijn passie is met veel plezier autorijlessen te geven in Maastricht en omstreken.
Rijschool Eddy Vonk Maastricht Rijles.
ERVAAR DE VRIJHEID VAN EEN RIJBEWIJS. Vraag direct een proefles aan. Sinds 1982 een begrip in autorijdend Maastricht. Bijna 40 jaar geleden, op 8-11-1982 om precies te zijn, richtte Eddy de rijschool op. Acht jaar later trad dochter Monique toe als instructrice in de rijschool.
autorijschool maastricht Autorijschool.
Skip to content Skip to Content. Rijschool Zuid Holland. Close Menu Close Menu. Rijschool den haag. autorijschool den helder. Search for: Search. Autorijschool autorijschool maastricht. Lady Rijles Autorijschool Maastricht. Home / Autorijschool Maastricht. Op zoek naar een toffe rijschool in Limburg om jouw rijvaardigheden uit te testen op de zuidelijke wegen? Lady Rijles heeft verschillende rijscholen in Limburg en is op zoek naar vrouwen zoals jij die niet bang zijn om achter het stuur te kruipen en het Limburgse verkeer te navigeren. Maastricht De Beste Rijscholen. Het gemiddelde slagingspercentage bij het 1e rijexamen in Maastricht bedraagt: 62%.
Slechte Limburgse rijscholen hebben zich flink verbeterd L1.
Deze rijscholen scoorden in mei 2013 het slechtst, en nu? Rijschool van Lanen, Sittard-Geleen, slagingspercentage was 0 tot 5% en is nu 16-20%. Verkeersschool Mark Selen, Beesel, was 0-5%, is 41-45%. Autorijschool Feroz, Beesel, was 0-10%, lijdt nu een slapend bestaan. Autorijschool Math van der Mullen, Meerssen, was 11-15% is 56-60%. Rijschool Joshan, Venlo, was 11-15%, is 16-20%. Rijschool Dorna, Maastricht, was 11-15%, is 36-40%. Rijschool Mingers, Heerlen, was 11-15%, is 51-55%.
Rijscholen Overzicht: Slagingspercentages autorijscholen Maastricht.
Alcohol en verkeer. Rijscholen Overzicht Slagingspercentages per rijschool Personenauto examens M Maastricht. Slagingspercentages autorijscholen Maastricht. Wat kost autorijles Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl. Rijscholen in Maastricht Amct. Anwb-Rijopleiding Limburg B.V. Auto, Bromfiets en Motorrijschool Kruijntjens. Auto en Motorcollege Brusselsepoort AMB.
Autorijschool Loomans.
Een paar maanden geleden besloot ik dat het toch maar tijd was om een keer rijlessen te gaan nemen. Na wat verschillende rijscholen vergeleken te hebben, koos ik voor Loomans vanwege het hoge slagingspercentage. En niet alleen het slagingspercentage bleek iets wat Marcel mee had: na de eerste les was ik namelijk meteen fan van hem.
Rijschool Maastricht iQdrive Rijopleidingen.
Leeftijd rijden onder begeleiding. What the F.A.Q. 95% Beveelt ons aan Start een proefles. Heb je een vraag of opmerking? Wij zitten voor je klaar! 3083 BZ Rotterdam. 088 303 10 30. 2020 iQdrive Nederland. Voeg het onderstaande nummer toe aan je contactenlijst van je smartphone. Zo kan je ons nog sneller bereiken! 95% Beveelt ons aan Start een proefles Start een proefles. NĂș Extra Nieuwjaarskorting! Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000 tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland. Home Rijschool locaties Rijschool Maastricht.
Auto rijles Maastricht, hoog slagingspercentage! Osseforth.
046 423 1200. Wij zijn geopend. 046 423 1200. Wij zijn geopend. Auto rijles Maastricht, hoog slagingspercentage! Osseforth Osseforth Opleidingen De trendsetter in Opleidingen 2020. Auto rijles Maastricht. E achter b. Motor oefenterrein Elsloo. Motor rijschool Echt. Bromfiets rijbewijs in 1 dag.

Contacteer ons